یک راه آسان برای پوست کندن لوبیا

۶۰ بازديد


لوبیا یکی از گیاهان خوراکی است که با فرا رسیدن فصل بهار وارد بازار می شود و ایرانی ها با آن غذاهای لذیذ می پزند، اما برداشت حبوبات برای نگهداری طولانی مدت کار آسانی نیست.

به گزارش خبرگزاری موج، لوبیا یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در آشپزی ما در ایران است، به همین دلیل در فصلی که لوبیا سبز در دسترس است، سرآشپزهای ایرانی پوست این گیاه را می گیرند و برای زمستان از آن نگهداری می کنند تا غذاهای لذیذی داشته باشیم. در فصل سرما و تهیه انواعی مانند لوبیا پلو، کاکائو، خورش باقالی، ماهیچه و ...

نحوه تمیز کردن سریع لوبیاهای تازه:

حبوبات با پوست نازک برای ما در قسمت پایین پوست کندن سخت است، در قسمت بعدی نحوه پوست کندن آسان لوبیا را به شما آموزش می دهیم.

روش اول:

پوست اولیه لوبیاها را جدا کنید.

یک قابلمه آب جوش و یک ظرف آب یخ آماده کنید.

لوبیاها را ۲ تا ۳ دقیقه در آب بجوشانید.

لوبیاها را سریع آبکش کنید و با چند تکه یخ در آب سرد قرار دهید.

1-2 دقیقه صبر کنید و سپس شروع به پوست کندن لوبیا کنید.

در این روش نه تنها پوست لوبیا به راحتی جدا می شود، بلکه لوبیا برای انجماد نیز آماده است.

روش دوم:

پوست نرم را از لوبیا جدا کنید.

حبوبات را در سینی بچینید و در فریزر قرار دهید.

بعد از 30 دقیقه تا 1 ساعت دانه ها را از یخچال خارج کنید.

بعد از 15 دقیقه که لوبیاها ذوب شدند، لوبیاها را با احتیاط آبکش کنید.

روش سوم.

ابتدا تمام دانه ها را از پوسته اصلی خود جدا کنید.

هر لوبیا را با چاقو از وسط نصف کنید.

حالا می توانید به راحتی پوست آنها را جدا کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.