نیازی به رفتن به رستوران نیست! با این دستور، مرغ زعفرانی به راحتی در خانه است و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این غذای خاص میز شما را تزئین می کند. قبلا در کتاب کلم طرز تهیه خورش خورش مرغ زعفرانی را بررسی کرده بودیم و در ضمن طرز تهیه مرغ زعفرانی با زعفران مرغ زعفرانی و بدون رب را می خوانیم.پورتال پارسی دی را دنبال کنید.
طرز تهیه مرغ آبدار با زعفران
زعفران را آماده کنید
نحوه تهیه مرغ چمن آب میوه تهیه یونجه مورد نیاز است. برای انجام این کار ، چمن را در یک ظرف کوچک قرار داده و آب جوش را بریزید و یونجه را بجوشانید و چمن را بردارید.
اکنون ، در این مرحله ، کمی کره را در یک تابه مناسب قرار دهید و سپس مرغ ها را پایین نگه دارید و بگذارید مرغ ها هنگام بستن تابه تابه به آرامی بپزد.
هویج و پیاز را اضافه کنید
در این مرحله تابه را باز کنید و پیاز و هویج خرد شده را روی مرغ بریزید و مخلوط کنید و در ظرف بگذارید تا مرغ ها و سایر مواد بپزند.
هنگامی که مرغ پخته شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا مواد تشکیل دهنده آن مخلوط شوند ، سپس زعفران خشک شده را اضافه کنید تا دوباره مرغ بپزد. پس از آماده شدن یک چهارم مرغ زعفران ، می توانید آن را با Pilaf ساده آزاد کنید. نوشیدن
نکته: شما می توانید این مرغ با طعم و مزه را با Berberi Pilaf یا Bean Pil یا Dill ، Patlaaf سرو کنید.
شما متوجه شده اید که "مرغ هارارس اعلام شده است ، و ما دستورالعمل ها و عکس های مربوطه را برای تهیه یک مرغ بسیار خوشمزه و خوشمزه بررسی خواهیم کرد.
طرز تهیه خورش مرغ سافتیک زعفرانی
برای آماده سازی پرندگان پرندگان در زفرین ، قبل از اضافه کردن خمیر در زفرران ، قبل از اضافه کردن اردک ، و سپس به مرغ بروید و سپس به مرغ مرغ بروید و به مرغ مرغ بروید.
برای پخت بهتر مرغ آب اضافه کنید
اگر مرغ شما سفت است، می توانید در حین پخت کمی آب اضافه کنید تا مرغ بهتر بپزد و شیرین شود.
آب لیمو را به گوشت مرغ اضافه کنید
برای افزودن طعم ترش و ترش به مرغ خود ، می توانید مقداری آب لیمو یا آب پرتقال را به انتهای پخت و پز اضافه کنید.
نکاتی برای مرغ آبدار
برای تهیه مرغ آبدار ، باید موارد زیر را دنبال کنید تا کار شما خوشمزه و آبدار مرغ از زردچوبه باشد.
مرغ بیش از حد نیست.
در حین پخت به مرغ آب اضافه کنید.
حرارت را پایین بیاورید و بگذارید مرغ به آرامی بپزد.
مرغ را نجات دهید
اگر وقت کافی دارید بهتر است سیگار بکشید یا زمان مرغ است تا طعم آن بهتر شود و بوی آن بهتر و سبک تر از بین برود. اما رعایت نکات زیر را برای پایین آوردن مرغ فراموش نکنید:
برای بهبود طعم و بوی مرغ خود، می توانید آن را قبل از پختن، مرینیت کنید.
برای رساندن مرغ به سطح متوسط به زعفران، آبلیمو، ماست، برنج، نمک، نمک،
چلو مرغ مجلسی را حداقل به مدت 5 دقیقه در مخلوط قرار دهید تا مواد تست شوند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر